Nytt klubbtøy kan nå bestilles, NB! frist 4. november kl 10.00

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 28. Okt 2015

Nettbutikken er nå åpen for de av dere som ønsker å bestille skigruppas skibekledning.

Logg inn via denne link: http://teamservice.original.no

Brukernavn: birkebeinerski

Bestill det dere ønsker i nettbutikken. Hvert plagg er priset etter klubbavtale.

Dersom noen ønsker å kjøpe vest, så subsidierer Bjørn Myhre Sport og Skigruppa kr 250,- pr vest. (Gjelder kun ved kjøp av vest)

SWIX skivest Star X, softshell, junior: klubbpris kr 749,25. Dere betaler kr 499,25. Veil. kr 999,-
SWIX skivest Star X softshell, dame/herre: klubbpris kr 1049,25. Dere betaler kr 799,25. Veil. kr 1399,-

Er dere usikre på størrelse så ta turen innom Bjørn Myhre Sport for å prøve.
Dere betaler når klærne hentes i butikken.

NB! Vi lager også nye klubbluer og pannebånd. Disse kjøpes separat senere. Info kommer.

Bestillingsfrist er onsdag 4. november. Etter det stenger nettbutikken, og da er det ikke mulig å bestille i denne omgang.