LIERRENNET 2015

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 15. Des 2015

Oppdatert lørdag 19. desember 2015

Det stilte utøvere fra nesten 60 forskjellige klubber til årets renn.

Birkebeineren stilte med 18 utøvere, stigende jentedeltakelse (50/50) og den største deltakelsen av eiker klubbene. På bilde, Birkebeiner jentene, f.v.s Lotte, Henriette og Ingrid Karoline, som viser stor ski glede, og er helt enig om at, "jo flere - jo bedre"

Temperaturen holdt seg rundt 0 grader, og ikke de enkleste smøreforholdene, med store variasjoner i løypa, fuktig snø, isete og oppgåtte løyper utover dagen.

For resultatlise Lierrennet 2015, klikk her

____________________________________________________________________

Tirsdag 15. desember var det over 500 påmeldte til rennet lørdag 19. desember og arrangementet er dessverre ikke åpent for påmelding lenger.

Det er lagdt mye kunstsnø de siste dagene og det var flotte skiforhold i kveld. Det ser ut til at det vil også vil bli enda bedre skiforhold på lørdag.

Årets renn er klassisk stil. På grunn av snøforholdene så blir løypene litt annerledes også i år, for løypekart og mer info, se hjemmeside til Sjåstad/Vestre Lier IL, klikk her

Fra Birkebeineren er følgende løpere påmeldt, for oppdatert liste klikk her