Snøproduksjon - vaktliste oppdatert søndag kl 14.00

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 2. Jan 2016

Nå har vi fylt opp vakter frem til kl 07 i morgen tidlig, men vi må ha noen på dagen i morgen. Får vi ikke til det må vi vurdere å utsette oppstarten.

Snøproduksjon_vaktliste_2016_V7.pdf

Vi har fått inn noen vakter, men mangler vakter i natt og i morgen på dagen. Hvis ingen melder seg innen kl 12 i dag ser vi oss nødt til å sette opp noen som ikke har meldt seg til vakt. Alternativet er at vi ikke kan starte snøkanonen i dag. Snøkanonen bør gå kontinuerlig noen døgn uten stopp.

Her ligger oppdatert vaktliste for snøproduksjon. Dersom vi ikke får fylt opp vakter ser vi oss nødt til å sette opp navn ut i fra medlemsregisteret vårt. Passer ikke vakten dere har fått tildelt må dere selv bytte internt. Meld derfor inn til meg hvilken vakt som passer dere. De viktigste vaktene er de som kommer nærmest.

Vaktønske sendes til: kenneth.holth@puls-norge.no

Dersom dere ikke har hatt vakt tidligere, blir dere satt opp på vakt sammen med noen som har hatt det før. Vi setter på varmen i tidtakerbua slik at man kan varme seg i løpet av vakten.

Vi setter opp 2 personer pr vakt, men dersom dere har vært med tidligere og mener dere kan stå alene så gi beskjed om dette.

Da satser vi på nok vakter til å produsere hele uken.
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline