Oppstart skitrening yngste gruppe

Postet av IF Birkebeineren - Ski den 29. Sep 2016

Skitreningen for den yngste (6 år og eldre) starter torsdag 13. oktober. Vi ønsker nye og eksisterende medlemmer velkommen til en ny sesong.

Gruppen har til hensikt å gjøre barna interessert i å gå på ski, samt utvikle basis skiferdigheter. Gjennom variert lek og moro ønsker vi å trene ferdigheter som blant annet motorikk, koordinasjon, balanse og utvikling av utholdenhet. Vårt mål er at barna oppnår ferdigheter til å kunne gå på ski selvstendig, samt delta i skirenn på 1-2km dersom de har lyst til dette.

Før snøen kommer vil vi ha ulike aktiviteter i området rundt klubbhuset på Årbogen med løp, stafetter, spenst og annen lek. Vi håper på en snørik vinter slik at vi kan ha det moro i skilek-området, i tillegg til i lysløypa. Vi vil øve på de ulike stilarter, samt fiskebein oppover og å kjøre nedoverbakker. For den minste gruppen er det skitrening en gang i uken (torsdager kl 1800), med oppstart første uken etter høstferien.

Hilsen trenerne